Forsiden

logo

Fremtidens isolasjon er her nå!

"Har du et hus fra 80-tallet eller eldre, er det å la være å etterisolere et kaldloft som å la være å bøye seg ned for å plukke opp tusenlapper på fortauet." (sitat fra Dine Penger).

loft

 

Av samtlige energisparende investeringer Dine Penger har regnet på de siste 10 årene, er det ingen som overgår etterisolering av loft. Vår sprayisolasjon har en ekstrem god isolasjonsverdi, og er den best egnede isolasjonstype til loft, siden den også fungerer som vindtetting.

Ta kontakt for en kostnadsfri befaring og et uforpliktende tilbud.

Du kan lese hele artikkelen til Dine Penger her.

 

 

Sprayisolasjonens styrker

 • Radonsperre

  Isolering og radonsperre i ett og samme produkt

  Ved bruk av sprayisolering fra ISO Norge AS, får du isolasjon og radonsperre i samme produkt. Vi fører produktet som er tilpasset ditt behov for trykkfasthet og isoleringskrav. Radonsperre og fuktsperre får du med på kjøpet. Den er totalt sømløs og skjøtefri.
   
 • Krypromisolering

  Eksempel på lønnsom rehabilitering

  • 3-5 grader varmere på gulvflaten inne
  • 20-35% energibesparing
  • 800% økt isoleringsverdi
  • 100% tett isolering
   

Besøk oss på facebook

Problemløseren

Problemloeser
Polyuretan isolering kan isolere det meste og løser alle problemer du måtte ha med isolering. Ta kontakt med oss så finner vi en løsning som passer ditt behov.

Unike egenskaper

Unike egenskaper2
ISO Norge leverer Foam både som åpen og lukket cellestruktur som har unike, allsidige bruksområder, og gir en ekstremt god isolasjonsverdi i forhold til påført tykkelse. Foam-produktene fester 100% på alle underlag.