Bruksområder/Referanser

logo

Sprayisolering er et svært allsidig isolasjonsprodukt som kan benyttes til mange formål. Etter påføring under trykk og temperatur, ekspanderer det 30–100 ganger i løpet av sekunder. Isoleringen er totalt sømløs og skjøtefri. Skumisoleringen dekker enkelt alle flater og som ønskes isolert, og gir en isolasjonsbarriere som også er 100% lufttett.

Nedenfor kan du lese mer om noen av bruksområdene.

Enebolig med radonsperre

ISO Norge fører produkter som vil i eksponert tilstand ha 1,5 millioner lukkede celler pr. kubikk tomme og har dermed «innebygd» vind-, fukt- og radonsperre.

 

Med sprayisolering kommer man til steder der tradisjonell isolasjon ikke gjør. I tillegg trenger man bare en tredjedel så tykt lag som ved ordinær ull-isolasjon. 

ISO Norge AS sin sprayisolering er veldig godt egnet til isolering av bygg i landbruket. For eksempel har mange fjøs tynne tak og vegger som slipper ut mye varme.

Sprayisolasjon er den enkleste og mest effektive formen for isolasjon til spunt og mur. 

På grunn av sprayisolasjonens heftegenskaper og høye isoleringseffekt, er bruksområdene uante. 

Besøk oss på facebook

Hurtigmeny

Problemløseren

Problemloeser
Polyuretan isolering kan isolere det meste og løser alle problemer du måtte ha med isolering. Ta kontakt med oss så finner vi en løsning som passer ditt behov.

Unike egenskaper

Unike egenskaper2
ISO Norge leverer Foam både som åpen og lukket cellestruktur som har unike, allsidige bruksområder, og gir en ekstremt god isolasjonsverdi i forhold til påført tykkelse. Foam-produktene fester 100% på alle underlag.